Jarní dopravní uzavírky

Pro plánování vašich cest přinášíme stručný přehled aktuálních dopravní omezení na Praze 6, kterým je nutné se v současnosti vyhnout. Všechny uvedené uzavírky jsou v plánovaném režimu oprav a rekonstrukcí a je tedy možné je s předstihem dohledat na geoportálu Prahy 6 nebo na stránkách MČ Prahy6. Nečekané havárie, které způsobí omezení nebo uzavírku zde bohužel nenajdete.

Rekonstrukce kanalizace probíhá v ulici Kralupská, která je uzavřena v úseku Chomutovská až Jinočanská do 20. března. Stejně tak neprojedete ulicemi Potoční a Nad Hradním potokem, kde se také opravuje kanalizace a uzavírka je zde plánována do konce března.

V ulici Na Petynce se zase pracuje na obnově vodovodního řádu a řidiči se budou muset této ulici vyhnout až do 31. března. S dopravním omezením z důvodu obnovy vodovodního řádu včetně vodovodních přípojek počítejte až do 16. dubna na Dejvické ulici v úseku V. P. Čkalova – Eliášova. A do konce května budou také uzavřeny ulice Adamova a Pod Dvorem kvůli přeložce vodovodního řádu.